ulei de floarea soarelui presat la rece

Produsele noastre

 

Ulei de floarea soarelui presat la rece

Ulei de floarea soarelui presat la rece

Extractia uleiului se face numai din seminte integrale (ce nu au fost deteriorate in urma recoltarii, sparte sau decojite).

Extractia propriu-zisa se face la temperatura controlate, aproximativ 40 grade Celsius, mentinand nealterate gustul su mirosul plantei din care provine.

Filtrarea reprezinte indepartarea impuritatilor rezultate in urma extracctiei. Aceasta se face mecanic, printr-o serie de panze textile si hartii de filtru special concepute pentru filtrarea uleiurilor vegetale.

Stocarea produsului se face in recipiente din inox eliminand astfel contactul cu lumina si cu razele directe ale soarelui Intregul proces se realizeaza astfel incat contactul cu aerul sa fie minim, evitand astfel oxidarea acizilor grasi nesaturati cu oxigenul din aer.

Srot de floarea soarelui

Srot de floarea soarelui

Este produsul secundar rezultat in urma procesului de extractie al uleiului de floarea-soarelui.

Datorita caracteristicilor sale: Proteina bruta 26,71%, Grasime bruta 18, 16%, Celuloza bruta 29,48%

Este folosit in prepararea furajelor combinate (10-15%) in hrana siunelor adulte, de reproductie, a pasarilor adulte , a porcilor supusi ingrasarii precum si in furajele combinate destinate purceilor sugari.

Seminte floarea soarelui pentru prajit

Seminte floarea soarelui pentru prajit

Sunt seminte de dimensiuni mari, atent selectionate, ce nu au un randament bun in procesul de extractie